The Game Changer

De inschrijvingen voor The Game Changer zijn gesloten. De eerste jury-ronde is geweest. Tien deelnemers hebben hun idee gepitcht aan onze jury. Hieruit zijn drie finalisten gekomen die zich graag aan je voorstellen. Bekijk hun idee en breng jouw stem uit: wie is volgens jou in staat om het verschil voor Zeeuws-Vlaanderen te maken?

What's next?

Na de eerste jury ronde zijn er drie finalisten die kans maken om The Game Changer te winnen! Nu ben jij aan zet en kan er online gestemd worden. Op vrijdag 24 november presenteren de drie finalisten hun idee aan het publiek en volgt er een derde stemronde. Na de telling wordt de winnaar van het prijzenpakket t.w.v. € 15.000,- bekend gemaakt!

What's next?

De uitdaging

Werk je aan iets bijzonders wat impact maakt op Zeeuws-Vlaanderen? Heb jij een veelbelovende start-up met een uniek verhaal? 

Na aanmelding presenteer je dit najaar jouw initiatief aan de jury en aan Junior Kamer Zeeuwsch-Vlaanderen. Overtuig je ons? Dan ga je door naar de finale en pitch je jouw game changer voor het FestiBO publiek.

What's in for the winner?

Een riant gevuld prijzenpakket met keiharde euro's en waardevolle diensten:

  • € 5.000,- aan cash
  • Natura ondersteuning (stel je eigen natura pakket samen uit communicatie, promotie, juridisch, vitaliteit en meer)
  • De kans op een partnership van een van de bezoekende bedrijven
  • Waardevolle feedback van een vakjury met dé bedrijven aan wie jij je pitch laat horen

FestiBO wordt mede mogelijk gemaakt door: