Programma

FestiBO is een zakelijk kennis- en netwerkfestival met een bruisende mix van inhoud, inspirerende sprekers, muziek food en drinks. Netwerken en verbinden van ondernemend Zeeuws-Vlaanderen staat (zoals vanouds) centraal op 24 november 2023 in de Leutfabriek te Sas van Gent.

Energy: learning by doing

Dit jaar staat het inhoudelijk programma in het teken van het thema ‘Energy – learning by doing’. Een actueel thema over hoe we samen een duurzame energietoekomst voor Zeeuws-Vlaanderen kunnen bereiken.

Tijdens het inhoudelijk programma worden zo’n tien verschillende workshops, seminars en keynotes aangeboden in de categorieën ‘Science’, ‘Experience’ & ‘Business’.

De programmaonderdelen worden in een timetable aangeboden, zodat je kunt kiezen voor de onderwerpen die jou aanspreken. Je kunt daarbij denken aan inspirerende innovaties op het gebied van energie, workshops waar je zelf energie van krijgt of een keynote over initiatieven op het gebied van energie in onze regio.

Food & Network

De kracht van verbinding en culinaire gerechten staan centraal tijdens Food & Network. Geniet van de gerechten van Zeeuws-Vlaamse chefs met live muziek en goede gesprekken met mede-ondernemers uit de regio. Je kunt napraten over het inhoudelijk programma en ideeën uitwisselen op het gebied van verduurzaming van bedrijven.

The Game Changer – Innovation award

De drie finalisten van de wedstrijd ‘The Game Changer van Zeeuws-Vlaanderen’ geven een pitch over het initiatief dat het verschil voor Zeeuws-Vlaanderen zal maken. Een spannende strijd tussen de finalisten! De vakjury zal de winnaar van het riante prijzenpakket bekend maken.

Lees meer!
The Game Changer – Innovation award

FestiBO - Music

Het is vrijdagavond en dus tijd voor ambiance! Niet één maar twee acts laten je zingen, swingen, dansen en springen op de leukste covers. Ben je niet zo’n danser? Maak dan gebruik van de uitstekende netwerkomstandigheden en geniet van de muziek op afstand.

Afterparty

Dit jaar wordt een in-house afterparty georganiseerd door Junior Kamer Zeeuwsch-Vlaanderen. Vergezeld door een DJ en een special act kunnen de echte feestvierders er nog even tegenaan. Yakiniku Grill verzorgt een late night BBQ snack.  

FestiBO wordt mede mogelijk gemaakt door: