Over ons

Ieder jaar stelt Junior Kamer Zeeuwsch-Vlaanderen een nieuwe voorzitter aan voor hèt event van het jaar. De voorzitter stelt zijn commissie samen en die trekken een jaar op tot ruim na het event zelf. Dit jaar bestaat de commissie uit de volgende leden:

Sander Bruggeman

#voorzitter #gatekeeper #website

Sander is - zelfs voor zijn lidmaatschap bij de Junior Kamer - met zijn bedrijf Nederdesign al jaren betrokken bij de BO2 en is nu de oprichter van de FestiBO. Het werd tijd om het BO2 concept nieuw leven in te blazen. Sander heeft zin om de FestiBO op de kaart te zetten en de lijnen uit te zetten naar succes. Sander is democratisch en luistert goed naar de adviezen om zich heen om samen tot een fantastisch evenement te komen. Teamwork is daarom ook het sleutelwoord in Sander zijn aanpak.

Work: Nederdesign | maken toffe websites en online marketing campagnes!

Remy Ghijsels

#techniek #accommodatie #bands #food

Draagt maar al te graag zijn steentje bij aan zo'n tof nieuw concept. Met zijn creativiteit en enthousiasme geeft hij een mooie aanvulling op de groep. Zijn oude roots in de muziekbranche komen goed van pas bij verantwoordelijkheid voor de technische en muzikale invulling van de FestiBO. Get shit done, is het motto waarmee hij de organisatie van de FestiBO vooruit helpt. 

Work: ILTOM BV | produceren en vermarkten van gezonde duurzame akkerbouwproducten

Jimmy de Bruyn

#financieel

Nieuw in de commissie. Met zijn expertise op financieel vlak richt hij zich vooral op de begroting, vergunningsaanvraag, opvolging hiervan en houdt het overzicht bij de financiële afwikkeling van het evenement.

Work: Van Voren Accountants | Betrokken accountant en adviseur | Ontzorgt (MKB) ondernemers op financieel en fiscaal gebied! 

Wesley Mol

#sponsoring

Vorig jaar maakte Wesley ook deel uit van de BO2 commissie. Toen dit jaar het FestiBO concept op tafel kwam kon hij geen nee zeggen. Ook dit jaar is de afdeling sponsoring toevertrouwd aan Wesley. Langdurige relaties onderhouden en versterken!

Work: Boidin | adviseert bedrijven op gebied van risicomanagement en het adequaat afdekken van hun risico's met verzekeringen.

Bauke Boon

#wedstrijd #food&drinks #aankleding #communicatie

Met de ervaring van het voorzitterschap van de BO2 Vitality in 2021 is Bauke geen onbekende op dit terrein. Omdat hij graag een festival bezoekt en van een feestje houdt was er geen twijfel, we gaan dit samen doen. Een manusje van alles die de gaten dicht loopt en voor een positieve sfeer zorgt.

Work: FITR Company | ondersteunen van medewerkers om mentale en fysieke vitaliteit te bevorderen door doelgerichte programma’s en maatwerk!

FestiBO wordt mede mogelijk gemaakt door: